foto

Peter Mokrosinski

  • nar. 2.5.1953 (66 let)
    Lodž, Lodžské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 New Amsterdam
2018 Halvdan Viking
2017 Sikke et cirkus
2016 Poslední král
2015 Kyselé Vánoce
2014 Glassdukkene
2012 Mörkt vatten
2011 Pax
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
Dívka, která si hrála s ohněm
2008 Gud, lukt och henne
Irene Huss - Noční vizita
Irene Huss - Ohnivý tanec
2004 Duch jezera
Lidé z Dalecarlie
2003 Norrmalmstorg (TV film)
Zlo mezi námi
2001 Leva livet
Röd jul (TV film)
Syndare i sommarsol
2000 10:10
Ballen i øyet
1999 Straydogs
1998 Teater
1997 Tik Tak
1996 Nu är pappa trött igen!
Sånt är livet
Älvakungen dyker upp
1995 Noe beroligende
1993 Muž na balkóně
Sökarna
Tala! Det är så mörkt
1992 Skönheten eller odjuret
1991 Till Julia (TV film)
1989 Hunden som log
Husbonden (TV film)
1988 Friends
Råttornas vinter
1986 I lagens namn
Skuggan av Henry (TV film)
1984 Sista leken

TV seriály

2019 Bröllop, begravning & dop (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2013 Hjerterått (TV seriál)
2010 Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 2 (E06)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
Flickan som lekte med elden, del 2 (E04)
další epizody (4)
Wallander (TV seriál)
Vittnet (S02E13)
Indrivaren (S02E12)
2006 Isabella (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Hemligheten (S01E13)
Jokern (S01E12)
Blodsband (S01E11)
další epizody (7)
2005 Wallander (TV seriál)
Afrikanen (S01E05)
Mörkret (S01E04)
Bröderna (S01E03)
další epizody (4)
1995 Den täta elden (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Husbonden (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace