foto

Wally Cassell

  • nar. 3.3.1915 (102 let)
    Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 Scarface Mob, The (TV film)
1958 I Mobster
1957 Until They Sail
1956 Come On, The
Wetbacks
1955 Paris Follies of 1956
Timberjack
1954 Princess of the Nile
1953 City That Never Sleeps
Island in the Sky
Law and Order
1952 Breakdown
Sound Off
Thunderbirds
1951 Little Big Horn
Oh! Susanna
The Wild Blue Yonder
1950 Highway 301
Quicksand
1949 Arctic Manhunt
Bílý žár
Streets of San Francisco
V píscích Iwo Šimy
We Were Strangers
1948 Saigon
1947 Ramrod
The Guilty
1946 Gallant Bess
1945 Příběh pěšáka G.I. Joe

TV seriály

1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
1960 The Blue Angels (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Rescue 8 (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Stories of the Century (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Mr. & Mrs. North (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace