foto

Ylva Ekblad

  • nar. 2.2.1961 (58 let)
    Mustasaari, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tsamo
2013 Egyptská princezna
Zločiny z vášně: Tichý zabiják (TV film)
2011 Kam jsme kdysi šli
2010 Vahtimestari
2007 Colorado Avenue
2005 Bröllopet
2004 Můj kamarád Henry
1984 Dirty Story - Likainen tarina

TV seriály

2019 Jättekiva (TV seriál)
Pasilius Syväjärvi (S02E09)
Ajankohtaista (S02E08)
Ei small talkia (S02E07)
další epizody (7)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Hämärästi (S01E10)
Koti (S01E09)
Frack attack (S01E08)
další epizody (10)
2010 Avsked (TV seriál)
2008 Magnus Fredrik Skielm (TV seriál)
Sota on hävitty (E08)
Tappio Ruonalla (E07)
Voitto Lapualla (E06)
další epizody (5)
1994 Plåstrets pirat-tv (TV seriál)
1985 Harjunpää ja ahdistelija (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)

Host

TV pořady

1994 Småstadberättelser (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky