foto

Harri Ylönen

  • nar. 2.7.1975 (42 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Veljeni vartija
2017 95
Kuudes kerta
Tom of Finland
Yösyöttö
2016 Onnenonkija
2015 Je to jen jméno
2014 Ei kiitos
Mrzout
Nahoru dolů
Pyörämies
2013 Lví srdce
2012 Král krys
Totálně našrot
2011 Burungo
Hella W
Pussikaljaelokuva
2010 Jos rakastat
Laponská odysea
2009 Väärät juuret
Zakázané ovoce
2008 Domov šedých motýlů
Luola (TV film)
Luottomies
Yksinen
2007 Hopeanuolet (TV film)
Legenda o Vánocích
Sooloilua
2006 Järvi
Luonto ja terveys (TV film)
Onni von Sopanen
Siberian Express
2005 Caasha (TV film)
Holka, ty jsi hvězda
2004 Arvon veli (TV film)
Parinvaihto (studentský film)
2003 Kaukorakkaus (studentský film)
Käytösrangaistus (studentský film)

TV seriály

2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Elämänremontti (S02E07)
Valehtelijat (S02E06)
Messukuokkavieraat (S02E03)
další epizody (4)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Kulttuurikysymys (S01E04)
Slummituristit (S01E03)
Auto (S01E02)
další epizody (4)
Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kolmas pyörä (E12)
Perintö (E10)
Uutta ja vanhaa (E09)
další epizody (4)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Juha (S01E12)
Ilkka (S01E11)
Ari (S01E10)
další epizody (12)
Maailmanparantaja (TV seriál)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (5)
Veljet (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2013 Sel8nne
2012 Venäjän vapain mies
2008 Making of Kummeli Alivuokralainen
2002 Mieli ja uni (studentský film)

Zvukařská filmografie

TV seriály

1994 Hilarius-hiiren seikkailut (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2008 Making of Kummeli Alivuokralainen

Herecká filmografie

TV pořady

2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace