foto

Ville Majamaa

  • nar. 13.3.1976 (43 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Valmentaja
2015 Naše příběhy
2014 Nahoru dolů
2011 Pompeijin viimeiset päivät
2007 Jos kaadun (studentský film)
2003 Modena (studentský film)

TV seriály

2019 Sorjonen (TV seriál)
Poikia ja rakastajia 2/3 (S03E05)
2018 Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Hikinen iltapäivä (S01E01)
2016 Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu (TV seriál)
Vihreät Valot: Väärät bileet (TV seriál)
Raja (S01E08)
Texas Holdem (S01E06)
Väärät bileet (S01E01)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus (TV seriál)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Nyt pannaan haiseen (E02)
další epizody (4)
Pirunpelto (TV seriál)
Vanhat velat - uudet pelurit (S03E03)

Dokumentární

2014 Näin tehtiin Joulukalenteri (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky