foto

Turkka Mastomäki

  • nar. 28.6.1970 (48 let)
    Seinäjoki, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kuudes kerta
Neznámý voják
2016 Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus
2013 Rölli ja kultainen avain
Siljan suviyö - vyp.
2012 Skoro 18
Tenkrát na severu
2010 Tatort - Tango für Borowski (TV film)
Täällä Pohjantähden alla II
2009 Pihalla
Täällä Pohjantähden alla
2008 Joonatanin evankeliumi
2007 V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Matti
2005 Emma
NDA - Salassapitosopimus (TV film)
Slib
2004 Löytötavaratoimisto
Rakkaudesta rituaaleihin
1995 Lähtö (studentský film)

TV seriály

2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (9)
2017 Aallonmurtaja (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Kaivos vaikka väkisin (S02E06)
Rähinää ja rahanpesua (S02E05)
Downshiftaajat (TV seriál)
Järkiliitto (S02E09)
Turpajuhlat (S02E05)
2014 Kohta 18 (TV seriál)
Syke (TV seriál)
Pappi, lääkäri, kuppari (S01E07)
2013 Pirunpelto (TV seriál)
Tilinpäätös Tyrisevän tapaan (S04E06)
Ilman epäröintiä (S04E05)
Östelääkin ovelampi (S04E03)
další epizody (8)
2011 Pirunpelto (TV seriál)
Soraa, seksiä ja sopimuksia (S02E03)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2009 Morsian (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2008 Morsian (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Tukka Auki (TV seriál)
Irtiotto (E12)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
Tie Eedeniin (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Trasselirakastaja (TV seriál)
1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)

Dokumentární

2017 Čtyři živly - vyp.
2012 Metsän Tarina

TV pořady

2014 Posse (TV pořad)
2013 Neljän tähden talkoot (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace