foto

Alain Ganas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Ceux qui aiment ne meurent jamais
Milady (TV film)
Table rase (TV film)
2002 Grande brasserie, La (TV film)
1998 Quand un ange passe (TV film)
1997 Le Dernier été (TV film)
1996 Antoine (TV film)
Chaudemanche père et fils (TV film)
Coeur de cible (TV film)
Le Rocher d'Acapulco
Les Liens du cœur (TV film)
1994 Grande petite
Les Nuiteux (TV film)
1993 Les ténors
1990 Maminčin zámek
1985 Le Soulier de satin
1982 On n'est pas sorti de l'auberge
1980 Aventures de guidon fûté, Les
1979 Budeme hubnout společně

TV seriály

2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Blague à part (TV seriál)
Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1995 Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Zločin ve vyšších kruzích (S03E01)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
Les intrépides (TV seriál)
1992 JAP, juge d'application des peines, Le (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace