Reklama

Reklama

Hrabě Monte Cristo


Epizoda 3 (E03)

(epizoda)
Francie / Německo / Itálie, 1998, 1 h 30 min

Režie:

Josée Dayan

Předloha:

Alexandre Dumas st. (kniha)

Scénář:

Didier Decoin

Kamera:

Willy Stassen

Hudba:

Bruno Coulais

Hrají:

Gérard Depardieu, Jean-Christophe Bouvet, Ornella Muti, Jean Rochefort, Florence Darel, Georges Moustaki, Roland Blanche, Serge Merlin, Thierry de Peretti, Patrick Bouchitey, Frédéric Gorny (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Edmond Dantes neboli Hrabě Monte Christo, již objevil zrádce z okruhu svých přátel, kteří ho poslali na doživotí. Započal svou mstu. Nikdo ho nepoznal, když se objevil v pařížské nejvyšší společnosti jako pohádkově bohatý hrabě, jen Mercedes se při pohledu na něho chvěje srdce, ale rozum jí zatím nedovoluje připustit, že před ní stojí ten, jehož jediného v životě milovala, ale kterého již dávno oplakala. Monte Christo chce strhnout masku úctyhodným a bohatým občanům, kteří se ve svém životě dopustili těžkých zločinů. Prvním na řadě byl Danglars, bohatý bankéř, kterého Monte Christo obratnou manipulací přivedl k bankrotu. Nyní je na řadě nelítostný soudce Villefort, ani on nespí klidně, tíží ho hřích jedné tmavé noci, při níž se narodilo nemanželské dítě. Vyjevení tohoto tajemství stačí k tomu, aby byl Villefort úplně zničen. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká hra na spravedlnost se pomalu začíná chýlit k cíli. Velká výprava a herecký koncert, jestli jsem ještě někoho zapomněl pochválit v minulých komentářích, tak za tento díl přidávám ještě Rogera Dumase a Julii Depardieu, která z mého pohledu působí půvabněji než Ornella Muti. Celý seriál je krom toho velmi dobře nadabován, zde hlasy českých herců podporují dojem hereckých výkonů. A nejlíbeznější český hlas? Lenka Vlasáková! Ta dokázala dodat Florence Darelové něco podobného, co věnoval František Filipovský Luisi de Funésovi... (87%) ()

MirkaP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bertuccio a Valentina, dvě nejmilejší postavy v seriálu. A paní Hélène Vincent, v jejímž podání má i ta praštěná macecha s vášní pro byliny (zejména jedovaté) určitou přitažlivost. Krásné kostýmy, celkově super výprava. Ten pán, co už ani neví, jak se jmenuje, pěkně pomalu spřádá sítě a brzo do nich všechny lapí. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretí diel neprináša žiadne veľké zmeny. Edmunt Dantes ďalej rozvíja osídla svojej pomsty. Produkcia naďalej drží atmosféru na uzde a herci celkom presvedčivo hrajú svoje roly. Celkovo deju stále chýba nejaká šťava. 70% ()

Reklama

Reklama