foto

Charlie Clausen

  • nar. 1978
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Dead and Buried

TV seriály

2017 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Return (S02E06)
Outback (S02E02)
Journey (S02E01)
2012 Tricky Business (TV seriál)
2007 Psychiatr z Canal Road (TV seriál)
Satisfakce (TV seriál)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Řeč těla (S03E26)
Časové vymezení (S03E25)
Ať vyhraje ten nejlepší (S03E21)
další epizody (18)
2002 McLeodovy dcery (TV seriál)
Světlé zítřky (S02E22)
Nikdy víc pane pravý (S02E21)
Změna větru (S02E20)
další epizody (9)
2001 Head Start (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Telethon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace