foto

Valentina Talyzina

  • nar. 22.1.1935 (84 let)
    Omsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pro Ljolju i Miňku
2016 Zakroj glaza
2007 Ironie osudu II
Leningrad
2000 Staryje kljači
1996 Mužčina dlja molodoj ženščiny
1995 Vorovka (TV film)
1992 Naš amerikanskij Borja
1991 Ispanskaja aktrisa dlja russkogo ministra
Příběh génia
1990 Anjutiny glazki i barskije laski (TV film)
Arbatskij motiv (TV film)
Jama
1989 Maleňkij čelověk v bolšoj vojně
Ruanskaja děva po prozvišču Pyška (TV film)
Selo Stepančikovo i jego obitateli (TV film)
1988 Lapta (TV film)
Primorskij bulvar (TV film)
1986 Moy nezhno lyubimyy detektiv (TV film)
Zlovrednoje voskreseně
1985 Až naprší a uschne...
Ješčo ljublju, ješčo nadějus
Licha běda načalo
Neprofessionaly
Pravo ljubiť
1984 Moj izbrannik
Zima v Prostokvašino
Zudov, vy uvoleny!
1983 Bezumnyj děň inženěra Barkasova (TV film)
Utro bez otmetok
1982 Dětskij mir
Zájezd do divadla
1981 Ach to mládí!
Agónie - konec Rasputina
Fakty minuvshego dnya
Na čužom prazdnike
Sledstvijem ustanovleno...
Štormovoje preduprežděnije
1980 Dulsiněja Tobosskaja (TV film)
Kanikuly v Prostokvašino
O bednom gusare zamolvite slovo (TV film)
Věčernij labirint
1979 Vessennaja puťovka
Věroj i pravdoj
1978 Nakanuně premiery
Po ulicam komod vodili...
Troje iz Prostokvašino
Uroki francuzskogo
1977 Poběg iz ťurmy
Portret s dožďom
Prsteny kouzelníka Almanzora
Ženitba
1975 Afoňovo zmoudření
Ironie osudu aneb Rozhodně správná koupel (TV film)
1972 Ivanov kater
Pěrevod s anglijskogo (TV film)
Štorm (TV film)
1971 Jeden delikt do důchodu
Čjornje suchari
1970 Vas vyzyvajet Tajmyr (TV film)
1968 Taškent, město chleba
Zigzag udači
1967 Cesta do "Saturnu"
Tajná fronta Saturn 3.,4.
1963 Čelověk, kotoryj somněvajetsja

TV seriály

2014 Verju ně verju (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Znak istinnogo puti (TV seriál)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Chitryj chod (S03E12)
Gastroljory (S03E11)
Dobraja tradicija (S03E10)
další epizody (12)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Bez sroka davnosti (S02E12)
Ikona (S02E11)
Zolotoj oleň (S02E10)
další epizody (10)
2007 Gorodskoj romans (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Igry bez pravil (S01E12)
Kak stať modělju (S01E11)
Bolšije stavki (S01E09)
další epizody (10)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
Lásky ve městě (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Fors-mažor (S05E09)
2001 Podozrenie (TV seriál)
1989 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Mafija (E22)
1984 Gosťa iz buduščego (TV seriál)
1977 I eto vsjo o ňom (TV seriál)
1972 Bolšaja peremena (TV seriál)

Dokumentární

1993 Batterfljaj (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace