foto

Kaija Kiiski

  • nar. 6.3.1949 (70 let)
    Petäjävesi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pysähdys
2015 Tsamo
2010 Ilmianto (TV film)
2006 Mogadishu Avenue
1994 Koiravarkaat
1990 Ystävät, toverit
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
Inuksuk
1986 Nimettömät (TV film)
V. Y. Vihdoinkin yhdessä
1985 Kaivatut (studentský film)
Sininen imettäjä
Čas žížal (TV film)

TV seriály

2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Jortsut (E08)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Taivas sinivalkoinen (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1999 Ratikka-Raimo (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1998 Team Ahma (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
1993 Joulukalenteri (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1987 Veijaritarinoita (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)

Dokumentární

1988 Toini - huutolaistyttö

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace