foto

Klaus Mann

  • nar. 18.11.1906
    Mnichov, Bavorsko, Německá říše
  • zem. 22.5.1949 (42 let)
    Cannes, Alpes-Maritimes, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1999 Der Vulkan - kniha
1986 Pako pohjoiseen - kniha
1981 Mefisto - kniha
1946 Paisa - kniha

Dokumentární

1984 Treffpunkt im Unendlichen (TV film) - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace