foto

Eiičiró Funakoši

  • nar. 21.7.1961 (59 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hondžicu wa, ohigara mo joku
Nekonin
2016 Desu noto Light up the NEW world
Saijo no Meii (TV film)
Vanilla Boy: Tomorrow Is Another Day
2015 Kowareta heart o urimono ni
2014 Kamen Ticha (TV film)
Naze Shojowa Yukai Sa Renakereba Naranakatta no Ka? (TV film)
Tonari no Onna (TV film)
2013 Cheap Flight!! (TV film)
Keidži Jošinaga Seiiči: Namida no džikenbo (TV film)
Kenchô omotenashi ka
2012 Akujo ni Tsuite (TV film)
Gekai Hatomura Šúgoró 9 (TV film)
Raiā gēmu -Saisei-
2011 Akujotachi no Mesu (TV film)
2010 Bjakujakó
Júkai rapusodí
Šodó kjódžu (TV film)
2009 Ururu no mori no monogatari
2008 Boku no obáčan
Yonimo Kimyona Monogatari Spring Special (TV film)
2007 Mari to koinu no monogatari
Obachan Chippusu
Okaasan, Boku ga Umarete Gomen Nasai (TV film)
Watashi no Atama no Naka no Keshigomu (TV film)
2006 Doraemon - Nobitův dinosaurus
LoveDeath
Nada só só
Te no Ue no Shabondama (TV film)
2004 Gekai Hatomura Shugoro Yami no Chart (TV film)
Tatta hitocu no takaramono (TV film)
2003 Kisarazu Cat's Eye: Nihon Series
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 38 (TV film)
Tengoku e no Ouenka Cheers (TV film)
2002 Danči okusama pakku rjokó sacudžinbo 2 (TV film)
2001 Kagujahime densecu sacudžin džiken (TV film)
1995 Kura
1994 Maju o cukuru onna (TV film)
1989 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 14 (TV film)

TV seriály

2019 Trace: Kasóken no otoko (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (11)
2018 Miss Devil (TV seriál)
2017 Akahige (TV seriál)
Nekonin (TV seriál)
Temisu no curugi (TV seriál)
2016 Kuroi džúnin no onna (TV seriál)
2015 Sairen (TV seriál)
2014 Šin keidži Jošinaga Seiiči (TV seriál)
2012 Hayami-san to Yobareru Hi (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
2011 Honboši: Šinri tokusó džikenbo (TV seriál)
2010 Saikyō Bushō-den Sangoku Engi (TV seriál)
Tôbô bengoshi (TV seriál)
2009 Cubakijama-kačó no nanokakan (TV seriál)
Kanryotachi no Natsu (TV seriál)
Sono Otoko, Fuku-Shocho 3 (TV seriál)
2008 Mirai kóši Meguru (TV seriál)
Sono otoko, fuku shocho: Season 2 (TV seriál)
2007 Kyoto Chiken no Onna 4 (TV seriál)
Sono otoko, fuku shocho: Kyoto kawara machi sho jiken fyairu (TV seriál)
2006 Busu no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
Kyoto Chiken no Onna 3 (TV seriál)
2005 Akai Unmei (TV seriál)
Atakku no. 1 (TV seriál)
Kjóto čiken no onna 2 (TV seriál)
2004 Aijou Ippon (TV seriál)
Misuterí: minzoku gakuša Jakumo Icuki (TV seriál)
2003 Manhattan rabu stôrî (TV seriál)
1999 Maiko-san wa Meitantei! (TV seriál)
1991 Hotel Woman (TV seriál)
1988 Non-čan no jume (TV seriál)
1986 Asobi dža Nai no jo, Kono Koi wa (TV seriál)
Kono Ko Dare no Ko? (TV seriál)
1984 Kibun wa Meitantei (TV seriál)
Ká Čan no Bokudžó (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky