foto

Oliver Sykes

  • nar. 20.11.1986 (32 let)
    Ashford, Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Linkin Park & Friends Celebrate Life in Honor of Chester Bennington (koncert)
2011 Bring Me The Horizon - Lads On Tour

TV pořady

2012 25 questions (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Hudební videoklipy

2019 Bring Me The Horizon - Medicine (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon ft. Grimes - Nihilist Blues (Lyric Video) (hudební videoklip)
2018 Bring Me The Horizon ft. Dani Filth - Wonderful Life (Lyric Video) (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon: Mantra (hudební videoklip)
2017 Charli XCX - Boys (hudební videoklip)
While She Sleeps feat. Oli Sykes - Silence Speaks (hudební videoklip)
2016 Bring Me The Horizon: Avalanche (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon: Oh No (hudební videoklip)
2015 Bring Me The Horizon: Throne (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon: True Friends (hudební videoklip)
2014 Bring Me The Horizon: Drown (hudební videoklip)
2013 Bring Me The Horizon: Can You Feel My Heart (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon: Go To Hell, For Heaven's Sake (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon: Shadow Moses (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon: Sleepwalking (hudební videoklip)
2011 A Day To Remember: All I Want (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon: Alligator Blood (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon: Blessed With A Curse (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon: Visions (hudební videoklip)
You Me At Six: Bite My Tongue (hudební videoklip)
2010 Bring Me The Horizon: Anthem (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon: It Never Ends (hudební videoklip)
2009 Bring Me The Horizon - Diamonds Aren't Forever (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon - The Comedown (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon - The Sadness Will Never End (hudební videoklip)
2008 Bring Me The Horizon - Chelsea Smile (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon - For Stevie Wonder's Eyes Only (Braille) (hudební videoklip)
2007 Bring Me The Horizon - Pray for Plagues (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon - Traitors Never Play Hangman (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2016 Bring Me The Horizon - Follow You (hudební videoklip)
2015 Bring Me The Horizon: True Friends (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace