foto

Marek Bukowski

  • nar. 26.11.1969 (50 let)
    Milicz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dzień czekolady
2017 PolandJa
2016 Konstruktor (studentský film)
Smoleńsk
2015 Słaba płeć?
2011 Uwikłanie
1997 Nocne graffiti
1995 Dama kameliowa (TV film)
1994 Polska śmierć
Vrány
1993 Kraj świata (TV film)
Pozegnanie z Maria
1992 Kawalerskie życie na obczyźnie
Listopad
1991 U řeky, která už není

TV seriály

2020 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S15E12)
Episode 11 (S15E11)
Episode 8 (S15E08)
další epizody (6)
2019 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S14E12)
Episode 11 (S14E11)
Episode 10 (S14E10)
další epizody (23)
2018 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S12E12)
Episode 11 (S12E11)
Episode 10 (S12E10)
další epizody (24)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
Pod wspólnym niebem (TV seriál)
Ucho prezesa (TV seriál)
Jaromir K. (S02E13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Prosto w serce (S09E10)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (16)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
další epizody (5)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
Episode 10 (S08E10)
další epizody (20)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (13)
2012 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 10 (S06E10)
Episode 9 (S06E09)
další epizody (23)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Przełom (E12)
Braterstwo (E05)
další epizody (6)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (19)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Skradziona miłość (S04E02)
2009 Przystań (TV seriál)
Egzamin (E13)
Plecaczek (E12)
Rywale (E11)
další epizody (13)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
Sukces... (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Dołęga-Mostowicz. Kiedy zamykam oczy (TV film)
2003 Sukces
2001 blok.pl

TV seriály

2017 Leśniczówka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky