foto

Marek Bukowski

  • nar. 26.11.1969 (49 let)
    Milicz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dzień czekolady
2017 PolandJa
2016 Smoleńsk
2015 Słaba płeć?
2011 Uwikłanie
1997 Nocne Graffiti
1995 Dama kameliowa (TV film)
1994 Polska śmierć
Vrány
1993 Pozegnanie z Maria
1992 Kawalerskie życie na obczyźnie
Listopad
1991 U řeky, která už není

TV seriály

2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Jaromir K. (S02E13)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
další epizody (5)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál)
2009 Przystań (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
Sukces... (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Sukces
2001 blok.pl

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace