foto

Kari Hakala

  • nar. 18.11.1954 (64 let)
    Pori, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ticho
2006 Matti
2005 Rakastuin mä luuseriin
1986 Maailman paras (TV film)
1977 Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet (TV film)

TV seriály

1999 Salatut elämät (TV seriál)
1993 Elämän totuutta etsi (TV seriál)
Metsolat (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace