foto

Anna Przybylska

  • nar. 26.12.1978
    Gdynia, Polsko
  • zem. 5.10.2014 (35 let)
    Gdynia, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jízdenka na Měsíc
Sęp
2011 Bokser
2009 Złoty środek
2008 Herrn Kukas Empfehlungen
Limousine
Warsaw Dark
2007 Dlaczego nie!
Ryś
2005 Rh+
Solidarita, solidarita
2004 Królowa chmur (TV film)
2003 Superprodukcja
2002 Den cvoka
Kariera Nikosia Dyzmy
Rób swoje, ryzyko jest twoje
2001 Licencja na zaliczanie
2000 Sezon na leszcza
1999 Gwiazdka w Złotopolicach (TV film)
1997 Ciemna strona Wenus

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 3 (E03)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S10E08)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójcza namiętność (S03E01)
2012 Lekarze (TV seriál)
Kłamstwo ma wiele twarzy (S01E07)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2009 Synowie (TV seriál)
Skarb! (S02E12)
Pusykat (S02E11)
Wesele Kuby (S01E13)
další epizody (6)
39 i pół (TV seriál)
Terapia (S03E12)
Przyjemności i obowiązki (S03E11)
Cienie na ścianie (S03E07)
1997 Złotopolscy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky