foto

Valerij Afanasjev

  • nar. 20.8.1949 (69 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kuchňa. Posledňaja bitva
2016 Serděčnaja nědostatočnosť (TV film)
2015 Glavnyj
2013 Gagarin: Pěrvyj v kosmose
2011 Ment v zakoně 4: Dochodnoje mesto (TV film)
2010 Mamočki (TV film)
2007 07-j meňajet kurs
2002 Tretějskij suďa (TV film)
2000 Redakcija (TV film)
1998 Děň polnolunija
1996 Ljubiť po-russki 2
Naučnaja sekcija pilotov
1995 Širli-Myrli
1992 Čjornyj kvadrat
1990 Arbatskij motiv (TV film)
Senit zon
1989 Ně sošlis charakterami (TV film)
Rákosový ráj
V gorodě Soči ťomnyje noči
1988 Za vsjo zaplačeno (TV film)
1987 Vyděrač
1983 Rasstavanija
1981 Kolco iz Amsterdama
1976 Dněvnoj pojezd (TV film)
Otázka pro všechny
1975 To jsme neprobírali

TV seriály

2017 Blagije namerenija (TV seriál)
Iskušenije (TV seriál)
Salsa (TV seriál)
Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2016 Niti suďby (TV seriál)
Ona sbila ljotčika (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
2014 Krasivaja žizň (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
2013 Bescennaja ljubov (TV seriál)
Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
Ljubov za ljubov (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
2012 Nočnyje lastočki (TV seriál)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Smerť špionam. Udarnaja volna (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Gjulčataj (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Nastojaščij polkovnik (S01E09)
Svetofor (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Gastroljory (S03E11)
Dobraja tradicija (S03E10)
Talanty i poklonniki (S03E09)
další epizody (10)
2010 Těrminal (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Propavšije (S04E02)
Korabl - prizrak (S04E01)
2008 Smerť špionam. Krym (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Sem synovej Nga (S03E03)
Uroveň smerti (S03E02)
Zona vozmezdija (S03E01)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Ogoň ljubvi (TV seriál)
Smerť špionam! (TV seriál)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Žertva (S02E03)
Inkubacionnyj period (S02E02)
2005 Vyzov (TV seriál)
Čužaja těň (S01E03)
Otraženije (S01E02)
I rab, i car (S01E01)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
Zvězdočet (TV seriál)
2003 Něotložka (TV seriál)
Rusové v Los Angeles (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (4)
Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
2001 FM i rebjata (TV seriál)
Graždanin načalnik (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Sindikat killerov (S01E04)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1987 Námořní kadeti, vpřed! (TV seriál)
1984 Michajlo Lomonosov (TV seriál)
1977 Křížová cesta (TV seriál)
1974 Sověsť (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace