foto

Said Dašuk-Nigmatulin

  • nar. 21.10.1980 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Samoubijcy
2006 Průsmyk smrti (TV film)
2003 Daže ně dumaj!
1998 Teror v Limě

TV seriály

2014 Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
2012 Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
2011 Gjulčataj (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Stop-kadr (S01E03)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Sekretnaja ťurma (S05E03)
2010 Enigma (TV seriál)
Kokon (E05)
2009 Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Suďja i palač (S01E01)
Znachar (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Strachovoj slučaj (S02E14)
2004 Syščiki (TV seriál)
Šerše lja babu (S03E07)
2003 Kamenskaja (TV seriál)
Illjuzija grecha (S03E01)
2001 Granica. Tajožnyj roman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky