foto

Urszula Grabowska

  • nar. 27.6.1976 (43 let)
    Myślenice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Láska v městě zahrad
Vzpomínka na léto
2015 Carte Blanche
Spravedlivý
2013 Polská sibiriáda
Uzavřená soustava
2010 Joanna
2009 Miłość na wybiegu
2007 Świadek koronny
2004 Ono
2001 Předjaří

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 1 (E01)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Skazane (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (5)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 38 (S01E38)
Epizoda 23 (S01E23)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (6)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2005 Magda M. (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2002 Przedwiośnie (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace