foto

Urszula Grabowska

  • nar. 27.6.1976 (44 let)
    Myślenice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Láska v městě zahrad
Vzpomínka na léto
2015 Carte Blanche
Spravedlivý
2013 Polská sibiriáda
Uzavřená soustava
2010 Joanna
2009 Miłość na wybiegu
2007 Świadek koronny
2004 Ono
2001 Předjaří

TV seriály

2019 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 1 (E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Upadek (S13E08)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 6 (S13E06)
Episode 5 (S13E05)
Episode 4 (S13E04)
další epizody (6)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Skazane (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (5)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Więzy krwi (S04E06)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 6 (S05E06)
Episode 4 (S05E04)
Episode 3 (S05E03)
další epizody (17)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Spadkobiercy (E12)
Narodziny gwiazdy (E11)
Niespodzianka (E10)
další epizody (12)
Instynkt (TV seriál)
Sąsiedzi (E09)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 38 (S01E38)
Epizoda 23 (S01E23)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (6)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2005 Magda M. (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2002 Przedwiośnie (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky