foto

Alexandr Porochovščikov

  • nar. 31.1.1939
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 5.4.2012 (73 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Děň zavisimosti
2008 Pravo na Naděždu
2002 Tretějskij suďa (TV film)
2000 Ženščin obižať ně rekomendujetsja
1999 Vorošilovskij strelok
1994 Chagi-Tragger
1992 Cenzuru k pamjati ně dopuskaju
Tridcatovo uničtožiť!
Volja
1990 Bitva trjoch korolej
1988 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 14 (TV film)
1984 Návrat z kosmu
Testament profesora Dowella
1983 Lunnaja raduga
Vyvolení
1982 Naslednica po prjamoj
1980 Glavnyj konstruktor (TV film)
Krach operaciji Terror
Signály v mlze
Trostinka na vetru (TV film)
1979 Gorod priňal
Išči větra...
S ljubimymi ně rasstavajtěs
1978 Popovídáme si bráško
Čelověk, kotoromu vězlo
1976 Ogněnnoje dětstvo
1975 Hvězda kouzelného štěstí
Kapitan Nemo
Nejdražší zlato světa
1973 Ring
1972 Boj po vítězství
1970 Slučaj s Poluninym
Spokojnyj den v konce vojny
1969 Shveyk vo vtoroy mirovoy voyne (TV film)
Sviť, sviť, má hvězdo
1968 Krach

TV seriály

2013 Lednikov (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
2006 Kadětstvo (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Bez prikrytija (E06)
Ochota na černogo volka (E03)
Lovuška dlja mudreca (E02)
2005 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Prividěnije v krossovkach (S04E03)
Domik tětuški lži (S04E02)
Chobbi gadkogo utěnka (S04E01)
2004 Špionskije igry (TV seriál)
Nělegal (E01)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Něsekretnyje materialy (S03E02)
Dama s kogotkami (S02E01)
2003 Tajnyj znak 2. Vozvraščenije chozjaina (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)
2000 Děň rožděnija Buržuja (TV seriál)
Imperija pod udarom (TV seriál)
Čjornaja komnata (TV seriál)
1989 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Mafija (E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky