foto

Gillian Bailey

  • nar. 14.6.1955 (64 let)
    Wimbledon, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Orel Deváté legie

TV seriály

1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Byt v třetím patře (S01E05)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1981 County Hall (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1977 Marie Curie (TV seriál)
1976 Victorian Scandals (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
1974 Seven Faces of Woman (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1972 The Adventurer (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Railway Children, The (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Solitary Cyclist (S02E14)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky