foto

Michał Kwieciński

  • nar. 1.5.1951 (69 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2021 Miłość na Marsie
2019 Solid Gold
2018 Jako pes s kočkou
Miłość jest wszystkim
2017 Bodo
2016 Mžitky
2014 Město 44
2013 Walesa: člověk naděje
2012 Beze studu
The Fourth Dimension
2010 Benátky
Joanna
2009 Puškvorec
2008 Drzazgi
2007 Katyň
2006 Statyści
2005 Solidarita, solidarita
Óda na radost
2002 Pomsta
2000 Malá Vilma: Poslední deník
1999 Egzekutor
Jak narkotyk
1997 Kroniki domowe
Prostytutki

TV seriály

2020 Szadź (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Zawsze warto (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2019 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Bunkier (E12)
Wybory (E11)
další epizody (13)
2009 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (18)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (25)
2005 Magda M. (TV seriál)
2004 Rodzina zastepcza plus (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Miłość jest wszystkim
2017 Bodo
2007 Jutro idziemy do kina (TV film)
2006 Statyści
2003 Biala sukienka (TV film)

TV seriály

2019 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (13)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (13)
1999 Palce lizać (TV seriál)
Rodzina zastępcza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky