foto

Andrzej Glazer

  • nar. 3.12.1950 (69 let)
    Lodž, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sukienka
2008 Ego
2007 Epizod
2004 Vinci
1978 Bestie

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Episode 16 (S01E16)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dżentelmeni (S22E09)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Szantaż (S01E10)
Wyrok (S01E08)
2007 Mamuśki (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 111 (E111)
2006 Mrok (TV seriál)
Doskonały plan (E06)
Kryminalni (TV seriál)
Poleska 16 (S04E11)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Wspólnicy (S01E02)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Pożar (S06E25)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Trudne wyzwanie (S05E36)
2002 Samo życie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky