foto

Aleksi Bardy

  • nar. 29.9.1970 (47 let)
    Helsinky, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Veljeni vartija
2017 Tom of Finland
2013 Lví srdce
Yhteispeli
2009 Zakázané ovoce
2007 Raja 1918
2006 Keisarin salaisuus
Král telenovely
2004 Kukkia & sidontaa
2000 Automat na lásku
1999 Häjyt
1998 Iso poika (studentský film)
1996 Laskettu aika (TV film)
Silmä korvasta (studentský film)
1995 Suojaviiva (studentský film)
1994 Let's Play Zeus (TV film)

TV seriály

2004 Käenpesä (TV seriál)
2001 Itse valtiaat (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
Tähtitehdas (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Rouva Presidentti
1997 Mark Parland käy Oulussa (studentský film)
1996 Jankka (studentský film)
1995 Kalkkunan joulukiireet (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Elma & Liisa
2007 Ganes
1992 Back to the USSR – Takaisin Ryssiin

TV seriály

2008 Suojelijat (TV seriál)
Roope - piru vai paholainen? (E05)
Tukka Auki (TV seriál)
Sukulaissuhteita (E11)
2005 Pääroolissa (TV seriál)

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2012 Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
2011 Jussi Gaala 2011 (TV pořad)
2010 Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Jaajon jacuzzi (TV pořad)
Umpimähkä (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
2001 Se on siinä (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Ultra Bra: Videot 1996 - 2001
1997 Möjligen inte omöjligt (studentský film)
1996 Silmä korvasta (studentský film)

TV seriály

2008 Tukka Auki (TV seriál)
Seikkailumielellä (E03)
Vauvakuumetta (E02)
Uuden alku (E01)
2005 Pääroolissa (TV seriál)

Dokumentární

2012 Rouva Presidentti
1997 Mark Parland käy Oulussa (studentský film)
1996 Jankka (studentský film)
1995 Kalkkunan joulukiireet (studentský film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

1997 Mark Parland käy Oulussa (studentský film)
1996 Jankka (studentský film)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2012 Rouva Presidentti
1997 Mark Parland käy Oulussa (studentský film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1997 Mark Parland käy Oulussa (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace