Reklama

Reklama

Codename: Annika

(seriál)
Trailer
Finsko / Švédsko, 2023, 4 h 35 min (Minutáž: 40–53 min)

Kamera:

Sari Aaltonen

Hudba:

Panu Aaltio

Hrají:

Sannah Nedergård, Helena Bergström, Eva Melander, Ardalan Esmaili, Pekka Strang, Clarisse Lhoni-Botte, Erkki Busnov, Kajsa Ernst, David Fukamachi Regnfors (více)
(další profese)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Finská detektivka Emma Haka se v utajení pod přezdívkou Annika Stormareová vrhá po hlavě do zkorumpované stockholmské výtvarné scény. (SkyShowtime)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Midu 

všechny recenze uživatele

Mistrovské dílo, jinak nemohu hodnotit! Viděl jsem včech 6 dílů najednou, nešlo od toho "odejít"! Výborný scénář i příběh, skvělí herci a nečekané vyústění na konci! Kdo to viděl celé, nemůže hodnotit jinak. Tenhle seriál mě rozhodně bavil. Doufám, že tvůrci budou pokračovat ...! ()

lakiboy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě podhodnoceno. (56% v době psaní recenze) Seriál bych byl schopen spolknout i za jeden večer. Umí to být napínavé, krimi příběh není překombinovaný, ačkoli v závěru to trochu skřešou jenom na jednou klíčovou věc. Hlavní postava si se sebou nese své démony z minulosti, a severská atmosféra je cítit, i když tentokrát je to bez sněhu. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Podhodnoceno! Agentka začátečník, poprvé v terénu. Svůj úkol bere tak zodpovědně, že v rámci své role nabídne třeba i sebe. Průběžně ji svírá trauma z mládí i následný rozchod s blbem, pro kterého je svět jenom prdel k pobavení. Tady byl u mě jediný malý zádrhel. Nechtělo se mi věřit, že by po něm stále toužila. Jinak se mi tempo i atmosféra líbily. ()

Reklama

Reklama