foto

Fedele Papalia

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Le Casse des casses
2012 Hôtel du Paradis
2011 La Ligne droite
2010 Je ne vous oublierai jamais
Les Princes de la nuit
2008 Paříž 36
Une lumière dans la nuit (TV film)
8th Wonderland
2007 Edith Piaf
2005 Ohnivé inferno (TV film)
Triporteur de Belleville, Le (TV film)
2004 Dans la tête du tueur (TV film)
Fuite de Monsieur Monde, La (TV film)
Le Bon la brute et les zombies
2002 Et demain, Paula? (TV film)
Surface de réparation, La (TV film)
2001 Vzhůru do revoluce!
2000 Envol, L'
Charmants voisins (TV film)
Le Coup du lapin (TV film)
Taxi, taxi
1999 Asterix a Obelix
Migrations de Vladimir, Les
Voyage à Paris, Le
1998 Deux mamans pour Noël (TV film)
This Could Be the Last Time (TV film)
1997 Une patronne de charme (TV film)
Un petit grain de folie (TV film)
1996 Bourgeois se rebiffe, Le (TV film)
Velvet 99
1995 Tisíce
1994 Cité de la peur: une comédie familiale, La
Éclats de famille (TV film)
Priez pour nous
Riskantní poslání (TV film)
1993 Nespolehlivý
1992 Room Service
Tattle Tale (TV film)
1991 Prý jsme manželé (TV film)
1989 Invité surprise, L'
Saint: The Big Bang, The (TV film)

TV seriály

2015 À votre service (TV seriál)
L'amour à 200 mètres (TV seriál)
2013 La source (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2008 Seconde chance (TV seriál)
2002 Ohnivé léto (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Frères et flics (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)
Quai n° 1 (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
1995 Belle Époque (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1993 Year in Provence, A (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2009 Bulles de Vian (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace