foto

Fin Edquist

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Bad Girl
2015 Mrkáček Bill
2014 Včelka Mája

TV seriály

2013 Viking Vic (TV seriál)
2012 House Husbands (TV seriál)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Bad Girl
2007 Little Deaths

Herecká filmografie

Filmy

2002 F.A.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace