foto

Michael Kořán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1997 Polobotky (TV film)
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)
1994 Hrad z písku
1992 Zamilovaná (TV film)
1974 Černá horečka (TV film)

TV seriály

2004 Josef a Ly (TV seriál)
Banh chung (E07)
Vánoce (E06)
Mikuláš (E05)
další epizody (7)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Azyl (E06)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Prověrky (E11)
Řádná dovolená (E10)
Trápení (E09)
další epizody (11)

Dokumentární

1997 Josef Lada - malíř český (TV film)
1982 Hana Mandlíková (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky