foto

Marcin Korcz

  • nar. 15.11.1986 (33 let)
    Libiąż, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Miłość jest wszystkim
2015 Słaba płeć?
2014 Kochanie, chyba cię zabiłem
Město 44
2012 Být jako Kazimierz Deyna
2010 Benátky
2009 Love and Dance
Nigdy nie mów nigdy
Puškvorec

TV seriály

2020 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S12E08)
Episode 7 (S12E07)
Episode 6 (S12E06)
další epizody (8)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S15E12)
Episode 11 (S15E11)
Episode 10 (S15E10)
další epizody (11)
2019 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (12)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S11E13)
Episode 11 (S11E11)
Episode 10 (S11E10)
další epizody (24)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S14E12)
Episode 9 (S14E09)
Episode 8 (S14E08)
další epizody (14)
2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S09E13)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
další epizody (25)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S12E10)
Episode 8 (S12E08)
Episode 6 (S12E06)
další epizody (17)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (26)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S10E10)
Episode 9 (S10E09)
Episode 6 (S10E06)
další epizody (14)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (13)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
Episode 9 (S08E09)
další epizody (18)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Singielka (TV seriál)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 10 (S06E10)
Episode 8 (S06E08)
další epizody (17)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (16)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (6)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Ślady krwi (S02E06)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (9)
Czas honoru (TV seriál)
Major Zwonariew (S05E09)
Kanał (S05E08)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (4)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Usta usta (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Talent (S04E07)
2009 Przystań (TV seriál)
Rywale (E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piętno (S02E02)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
Rodzina zastepcza plus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky