foto

Marcin Korcz

  • nar. 15.11.1986 (31 let)
    Libiąż, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Słaba płeć?
2014 Kochanie, chyba cię zabiłem
Město 44
2012 Být jako Kazimierz Deyna
2010 Benátky
2009 Love and Dance
Nigdy nie mów nigdy
Puškvorec

TV seriály

2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Przyjaciółki (TV seriál)
2010 Ratownicy (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
Rodzina zastepcza plus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace