foto

Michael Colton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 A Futile and Stupid Gesture
2014 Tučňáci z Madagaskaru
2007 Bacha na balóny

TV seriály

2013 Newsreaders (TV seriál)
2011 Allen Gregory (TV seriál)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Ho Ho Ho Job (S03E14)
The Reunion Job (S03E02)
2009 Sit Down, Shut Up (TV seriál)
2004 The Wrong Coast (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Undateable (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace