Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (368)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2005 bol v USA natočený animovaný snímok "Madagaskar". Bol to rodinný kinohit, ktorý zarobil milióny dolárov, takže sa v priebehu nasledujúcich rokov dočkal ďalších pokračovaní. A nie len to. Dokonca aj patrička akčných tučniakov, ktorí sa tam objavili vo vedľajšej úlohe, dostala šancu zažiariť vo vlastnom celovečernom filme. V roku 2014 bol vyprodukovaný titul "Tučniaky z Madagaskaru". Tento vypočítavý, komerčný ťah sa vydaril. Pri animáku s týmito štyrmi svojráznymi, militantnými pingvinmi som sa celkom dobre pobavil. *** ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Tučniaci už vo filmoch Madagascaru vždy vyčnievali a bolí tí, čo robili najväčšiu srandu a bordel. A preto dostali vlastný seriál a tentokrát aj vlastný film. Zo začiatku sa pozrieme do ich minulosti, že ako rýchlo sa dali dokopy a vyrástli spolu. Ako našli Vojína, prečo Rico nikdy nerozpráva sa aj tak nedozviete. Hlavná dejová línia sa síce rozrástla o nové vedlajšie postavy, ale nie sú tak dobre spracované, aby Vás zaujali. Ale Tučniaci to ešte stále vedia a dokážu zabaviť malých i tích väčších. 77% - 4*. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $132miliónovTržby USA $83,350,911Tržby Celosvetovo $373,015,621Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,609,509 //počet predaných kusov 487,657Tržby za predaj DVD v USA $9,186,579 //počet predaných kusov 587,581║ trošku už taká premodernizovaná akčná Bondovka ako u animáku Autá 2 ale dobre, tučniaci sú využitý v slušnej tendencii, sype im to dobre, v rámci zábavnosti je sa na čom baviť aj keď to nedosiahne ani na jeden diel Madagaskaru, chobotnice a tím strážčov či čo to boli, boli trošku na silu vsadení do príbehu až tak sa tam nelahodili, tam sa mali tvorcovia trošku viac vyhrať aby bola lepšia kompaktnosť, miestami to pripomínalo tými prístrojami animák Ja, zloduch ale podobnosť a kopírovaním úspešných hitov sa asi len tak nevyhneme /videl v kine: 80%/ ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Mám z toho takové smíšené pocity. Tučňáky miluju (obzvlášť Vojína :)) v Madagascaru byli vždycky jeden z mých nejoblíbenějších prvků, a tenhle animák mi přišel pro ně až takový moc obyčejný. Jako zasmála jsem se, ale nepřišlo mi to moc originální. Na druhou stranu jsem ale prostě jásala, že se mi dostalo hodně Vojína. Takže za mě průměr 3* ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Od té doby, co se Pixar začal zhoršovat (aspoň mám ten pocit), tak se na ty animáky nedá dívat. Disney a WB totéž. DreamWorks však ne. Jen na ty jejich animáky se dá dívat. A o tom mě přesvědčil tento film. Místy je vtipný, ale že bych umíral smíchy to ne. Nápad není nic nového. Líbilo se mi, že se zde pracuje s dějem. A to dobře. Napětí se skutečně projeví, ale až u konce filmu. Atmosféra chladná. Jestli máte rádi Tučnáky z Madagaskaru, tak vám doporučuji se na to podívat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)
  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)
  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)

Reklama

Reklama