foto

Anita Jancia

  • nar. 17.2.1975 (44 let)
    Bielsko-Biała, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wieczne Cienie (studentský film)
2016 Dětské hřiště
2015 Chemo
2013 Ostra randka
2012 Den žen
2010 7 minut
2009 Demakijaż
2007 Nikdy nezestárnout (TV film)
2001 Listy miłosne
Tam i z powrotem
Ticho
1999 Bratobójstwo

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 49 (S02E49)
Episode 48 (S02E48)
Episode 47 (S02E47)
další epizody (45)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 27 (S01E27)
Episode 25 (S01E25)
Episode 24 (S01E24)
další epizody (23)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Nieproszeni goście (S01E09)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 4 (S06E04)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
Episode 13 (S04E13)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (4)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
2010 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace