foto

Anita Jancia

  • nar. 17.2.1975 (45 let)
    Bielsko-Biała, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wieczne Cienie (studentský film)
2016 Dětské hřiště
2015 Chemo
2013 Ostra randka
2012 Den žen
2010 7 minut
2009 Demakijaż
2007 Nikdy nezestárnout (TV film)
2001 Listy miłosne
Tam i z powrotem
Ticho
1999 Bratobójstwo

TV seriály

2020 Ślad (TV seriál)
Episode 12 (S04E12)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
další epizody (12)
2019 Ślad (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (63)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 27 (S01E27)
Episode 25 (S01E25)
Episode 24 (S01E24)
další epizody (23)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Nieproszeni goście (S01E09)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 4 (S06E04)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wielka szansa (S18E12)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
Episode 13 (S04E13)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (4)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Jama (S12E13)
2012 Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 21 (S02E21)
Komisarz Alex (TV seriál)
Pod ulicami Łodzi (S01E05)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 8 (S04E08)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (5)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (22)
Usta usta (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gwiazdeczka (S05E01)
2010 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Paszport (E11)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky