foto

Vic Tablian

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Between Iraq and a Hard Place (TV film)
Twelfth Night, or What You Will (TV film)
2001 Klíč k lásce
2000 Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
1996 Hard Men
1990 Námořní pěchota
1985 Eleni
1984 Sakharov (TV film)
1983 Plášť do deště
1981 Dobyvatelé ztracené archy
Sfinga
1978 Půlnoční expres
1974 Vražda v Orient expresu

TV seriály

2002 Believe Nothing (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 Kinsey (TV seriál)
1988 South of the Border (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Morální rozměr (S03E04)
1980 Assassination Run, The (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Přepadení (S04E11)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1978 Sexton Blake and the Demon God (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace