foto

Leonid Gromov

  • nar. 6.5.1963 (55 let)
    Kursk, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na obryve (TV film)
2016 Mariâ (studentský film)
Poslednij lepestok (TV film)
2013 Marafon
Sosedi po razvodu (TV film)
Ženskij děň
2011 Bez mužčin
Gromozeka
2009 Antikiller D.K: Ljubov bez pamjati
Zázrak
2008 Tajemný ostrov
2007 1814
Náklad 200
2006 Mečenosec
Poceluj babočki
Žara
2005 Mama, ně gorjuj 2
Svoja čužaja žizň (TV film)
2004 Proščajtě, doktor Frejd!
Slušatěl
2003 Antikiller 2: Antiterror
2002 Antikiller
Kamenskaja 2: Mužskije igry (TV film)
V dviženii
1999 Ljubiť po-russki 3: Gubernator
1997 Bědnaja Saša
1995 Mělkij běs
Pribytije pojezda
1992 Na těbja upovaju
1991 Ščen iz sozvězdija Gončich psov
1989 Podzemělje věďm
Rákosový ráj
1988 Zabít draka
1985 Čelověk s akkordeonom

TV seriály

2018 Bonus (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
2017 Byvšije (TV seriál)
Isčeznuvšaja (TV seriál)
Kapitanša (TV seriál)
Moj lučšij vrag (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
2016 Děduška (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Něvaljaška (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
Ženščina jego mečty (TV seriál)
2015 Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
Vsjo verňotsja (TV seriál)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
2012 Berega (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Vosmiděsjatyje (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Gastroljory (S03E11)
2010 Akula (TV seriál)
Amanda O (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Čudo (TV seriál)
2008 Smerť špionam. Krym (TV seriál)
Tormoznoj puť (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Princessa i niščij (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Čužaja těň (S01E03)
2004 Komanda (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2003 Bajazet (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2002 Kamenskaja 2 (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Po tu storonu volkov (TV seriál)
2001 Pjatyj ugol (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Čert lysyj (S01E07)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubiť vorona (S01E02)
Čjornaja komnata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace