foto

Darja Poverennova

  • nar. 15.6.1972 (47 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Opasnyje tancy
2017 Fokusy Mendělja
Kalejdoskop suďby (TV film)
2016 #Vsjo_ispraviť!?!
Rasplata za sčastě (TV film)
2010 Gluchar. "Snova Novyj" (TV film)
2006 Běšenyje děňgi
Svoja sredi čuchich
Čego chočet ženščina?
Čeljusti
2003 Začem těbě alibi? (TV film)
2001 DMB: Snova v boju
1995 Lato miłości

TV seriály

2019 Otčajannyje (TV seriál)
2018 Dožiť do ljubvi (TV seriál)
2017 Mať za syna (TV seriál)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
Zavtrak v postěl (TV seriál)
2014 Samara 2 (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Bolšoj kuš (E04)
Чёрная река (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Dolg (S03E01)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Bessonnica (TV seriál)
2012 Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
Vystrel (S02E19)
Mstitěl (S02E18)
další epizody (6)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Avarija (S02E23)
Revnosť (S02E22)
Mať (S02E20)
další epizody (19)
2011 Igra (TV seriál)
Mat (S01E20)
Šach (S01E19)
Moj jedinstvennyj drug (S01E18)
další epizody (14)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
SMS s togo sveta (S01E40)
Ňaňa (S01E38)
Něsostoyavšajasja rybalka (S01E37)
další epizody (32)
Sročno v nomer (TV seriál)
Chitryj chod (S03E12)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2009 Meč (TV seriál)
Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
2008 Petrovka, 38. Komanda Petrovskogo (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Ijerichonskije truby (S01E08)
2000 Děň rožděnija Buržuja (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Lekarstvo dlja pokojnika (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky