Reklama

Reklama

Brigada

(seriál)
  • Rusko Бригада
Rusko, 2002

Kamera:

Jurij Rajskij

Hrají:

Igor Pismennyj, Sergej Garmaš, Anatolij Bělyj, Natalja Kislicyna, Oleg Vasilkov, Alexandr Vysokovskij, Jevgenij Běrezovskij, Michail Žigalov (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(15)

Recenze (1)

JanaPK 

všechny recenze uživatele

Divoká devadesátá v Rusku. Sotva dospělý kluk přijde z vojny, chce studovat na vysoké, oženit se s holkou, co měl rád, ale připlete se k vraždě člověka spřízněného s tehdejší nomenklaturou a všechno je najednou jinak. Po deseti letech je z něho král podsvětí, chladný, krutý člověk, který proti svému nepříteli z mládí kandiduje ve volbách. I když to není tak úplně můj šálek a na můj vkus je v seriálu moc násilí, rozhodně stojí za to ho vidět. Už kvůli hereckým výkonům Bezrukova, Vdovičenkova a dalších. V epizodních rolích se objevili tehdy ještě ne tak slavní herci Daniil Strachov a Anatolij Belyj. ()

Galerie (163)

Zajímavosti (6)

  • Originální soundtrackové album obsahuje citace z poslední epizody, které odhalují velký "spoiler". (ČSFD)
  • Dmitrij Ďužev ve filmu řídil v bandě Lincoln, v civilu měl Volhu a přivydělával si jako taxikář. A to ještě krátce po začátku seriálu. (chamonix)
  • V deváté epizodě, dy Fil (Vladimir Vdovichenkov) se Sašou (Sergey Bezrukov) mluví o zrádci, mají za sebou plakát k filmu Smrtonosná past 3 (1995). Tato epizoda se však odehrává v roce 1994, tedy rok před natočením akčního filmu. (Žralok)

Reklama

Reklama