foto

Sabine Boss

  • nar. 1966
    Aarau, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Hotel Heidelberg – Tag für Tag (TV film)
Tatort – Freitod (TV film)
2015 Vecchi Pazzi
Verdacht (TV film)
2014 Der Goalie bin ig
Seitensprung (TV film)
2013 Stupeň šest (TV film)
2012 Tatort - Hanglage mit Aussicht (TV film)
2011 Mord hinterm Vorhang
2010 Sonntagsvierer (TV film)
2009 Das Fräuleinwunder (TV film)
2008 Geheimnis von Murk, Das
2007 Kein Zurück - Studers neuster Fall (TV film)
2005 Undercover
2002 Ernstfall in Havanna
2001 Studers erster Fall (TV film)

TV seriály

2008 Tag und Nacht (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace