foto

Nicholas Renton

  • nar. 10.12.1946 (73 let)
    Klagenfurt, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 When Harvey Met Bob (TV film)
2009 Slečna Marplová: Proč nepožádali Evanse? (TV film)
2008 Malá nepatrná lež (TV film)
2007 A Room with a View (TV film)
Rozvodoví advokáti (TV film)
2002 Night Flight (TV film)
Návnada (TV film)
2001 Russian Bride, The (TV film)
1998 Daleko od hlučícího davu (TV film)
The Ebb-Tide (TV film)
1994 Landing On the Sun, A (TV film)
1991 Do Not Disturb (TV film)
1989 Wanted Man, A (TV film)
1983 Floating Off (TV film)
1982 Sidmouth Letters, The (TV film)

TV seriály

2017 Podfu(c)k (TV seriál)
Across The Pond (S01E04)
Going in Heavy (S01E03)
Badda Bling (S01E02)
další epizody (4)
2016 Tři mušketýři (TV seriál)
Death of a Hero (S03E06)
The Queen's Diamonds (S03E04)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Soud a trest (S02E10)
Obvinění (S02E09)
2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Otevřené rány 2 (S08E02)
Otevřené rány 1 (S08E01)
2012 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently in the Cathedral (S05E04)
The Lost Child (S05E03)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Děsivá symetrie (S06E03)
2011 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Upside Down (S04E01)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Hořký úděl staré dámy (S05E01)
2010 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Stíny minulosti (S04E04)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
Performance (TV seriál)
Underbelly (TV seriál)
1991 Murder in Eden (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1983 The Fourth Arm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky