foto

Vincent Heneine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Odysea
2014 Geronimo
2011 Vzpoura
1906 Peine du talion, La

TV seriály

2020 Eddy (TV seriál)
Eddy (E08)
Katarina (E07)
Sim (E06)
další epizody (8)
2017 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 5 (S06E05)
2012 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (5)
2011 Collection donne de la voi(e)x, La (TV seriál)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Alibis (S05E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky