foto

Elena Latečková-Rampáková

  • nar. 10.7.1920
    Klenovec, Slovensko, Československo
  • zem. 22.6.2010 (89 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 O hlúpej žene (TV film)
1995 Mikuláš Mráz
1992 Najdúch (TV film)
1988 Peter a Pavel (divadelní záznam)
1985 Tri sudičky (TV film)
1983 Živí musia žiť alebo Červené víno víťazstva (TV film)
1982 Keď radí strach (TV film)
Veľké preteky (TV film)
1981 Plesové šaty (TV film)
1980 Novinky našej rodinky (TV film)
1979 V predvečer (TV film)
Zeleň kráľ (TV film)
1978 Ežo Vlkolinský (TV film)
Viťúzi (divadelní záznam)
Žena úspešného muža (TV film)
1977 Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali (TV film)
Louis Pasteur (TV film)
Obvod (TV film)
Zlomené putá (TV film)
Červený muškát (TV film)
1976 Dvakrát do tej istej rieky (TV film)
Milosrdný čas
Najvzdialenejšia hviezda na nebi (TV film)
Syn (TV film)
Zlatá runa (TV film)
1975 Karol Ketzer (TV film)
Príbeh o Fatime a Omarovi (TV film)
1974 Cesta ženy
Škriatok (TV film)
1973 Na jednom dvore (TV film)
Svetlo na spodnej haluzi (TV film)
Víťazný pád (TV film)
1972 Bačova žena (TV film)
Javor a Juliana
Rozkošný paroháč (divadelní záznam)
Slabé srdce (TV film)
1970 Kamenná bolesť (TV film)
1969 Drevená krava (TV film)
Moderato cantabile (TV film)
Rozmajrín (TV film)
1968 Ja, babička, Iliko a Ilarion (TV film)
Sladký čas Kalimagdory
1967 Dvorné dámy (TV film)
Muchy (TV film)
Pasca (TV film)
Žena (TV film)
1966 Dom Bernardy Alby (TV film)
Živý bič (TV film)
1965 Kubo (TV film)
Máje (TV film)
Nylonový mesiac
Náměstí svaté Alžběty
1964 Smoliarka (TV film)
1963 Jánošík I., II.
1962 Namiesto veršov o láske
Polnočná omša
1961 Most na tú stranu
1959 Kapitán Dabač
Velká samota
1950 Priehrada

TV seriály

1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
Az árnyék (E02)
Lentulay Anna (E01)

Dokumentární

1967 Rok na dedine (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace