foto

Jacques Rosny

  • nar. 25.3.1939 (80 let)
    Tarbes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Mauvaises affaires (TV film)
1996 Coeur de cible (TV film)
L'amerloque (TV film)
1995 Comment épouser un héritage? (TV film)
1994 Dernier tour, Le (TV film)
Les Braqueuses
1993 Nespolehlivý
Tronc, Le
1991 Loulou Graffiti
1988 Périgord noir
1985 Le Diable dans le bénitier (TV film)
1983 Miláček (TV film)
1981 Clara et les Chics Types
1980 Les folies du samedi soir (TV film)
1978 Les Grandes conjurations: La guerre des trois Henri (TV film)
1977 Loup blanc, Le (TV film)
M. Klebs et Rosalie (TV film)
Poslední polibek
1976 Nájemník
1975 Katrin a spol.
1974 Chaud lapin, Le
Mrak v zubech

TV seriály

1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Zločin ve vyšších kruzích (S03E01)
1993 Julie Lescautová (TV seriál)
Špinavé obchody (S02E03)
1982 Madame S.O.S. (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1978 Mazarin (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Richelieu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace