foto

Jevgenija Dmitrijeva

  • nar. 19.12.1972 (45 let)
    Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Iděalnyje
Senafon
2017 Nemilovaní
2015 Štěstí je...
2014 Saranča
2012 Atomový Ivan
2011 Dům
2008 Zaza
2007 God Zolotoj rybki
Psichopatka (TV film)
Sněhová královna (TV film)
2006 Euforie
2005 Bědnyje rodstvěnniki
2003 Blagoslovitě ženščinu
2000 Brat 2
1999 Kitajskij serviz
1993 Limita

TV seriály

2017 Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Zolotaja Orda (TV seriál)
2016 Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Moja ljubimaja svekrov (TV seriál)
Něvesta iz Moskvy (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Ljubopytnaja Varvara 3 (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Molodaja gvardija (TV seriál)
Narušenije pravil (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Petlja Nesterova (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Aljonka iz Počitanki (TV seriál)
Aljoškina ljubov (TV seriál)
Dom spjaščich krasavic (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Epizod 1.8 (E08)
Epizod 1.7 (E07)
Epizod 1.6 (E06)
další epizody (8)
Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Krik sovy (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
2012 Legavyj (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)
2005 Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)
Samaja krasivaja (TV seriál)
2004 Tolko ty... (TV seriál)
2002 Něudača Puaro (TV seriál)
Vremena ne vybirajut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace