foto

Jevgenija Dmitrijeva

  • nar. 19.12.1972 (47 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Palma
2019 Elefant
2018 Bez meňa
Extremist
Kak novyj
2017 Chrabryje žjony (TV film)
Nemilovaní
2015 Štěstí je...
2014 Saranča
2012 Atomový Ivan
Pozdňaja ljubov (TV film)
2011 Dům
2008 Zaza
2007 God Zolotoj rybki
Psichopatka (TV film)
Sněhová královna (TV film)
2006 Euforie
2005 Bědnyje rodstvěnniki
2003 Blagoslovitě ženščinu
2000 Bratr 2
1999 Kitajskij serviz
1993 Limita

TV seriály

2019 BiCheppi (TV seriál)
Iděalist (TV seriál)
Rusalki (TV seriál)
Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Ostaťsja v živych (TV seriál)
Pekar i krasavica (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Ljubov po prikazu (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Zolotaja Orda (TV seriál)
2016 Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Moja ljubimaja svekrov (TV seriál)
Něvesta iz Moskvy (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Ljubopytnaja Varvara 3 (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Molodaja gvardija (TV seriál)
Narušenije pravil (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Petlja Nesterova (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Aljonka iz Počitanki (TV seriál)
Aljoškina ljubov (TV seriál)
Dom spjaščich krasavic (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Epizod 1.8 (E08)
Epizod 1.7 (E07)
Epizod 1.6 (E06)
další epizody (8)
Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Krik sovy (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
2012 Iděalnyj brak (TV seriál)
Legavyj (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Iz plamja i sveta (TV seriál)
Junkera (TV seriál)
2005 Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)
Samaja krasivaja (TV seriál)
2004 Tolko ty... (TV seriál)
2002 Něudača Puaro (TV seriál)
Vremena ne vybirajut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky