foto

Alexandr Grišin

  • nar. 16.7.1974 (45 let)
    Dubovskoje, Rostovská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Obvorožitělnaja planěta
2015 Pobeg iz Moskvabada
2011 Boj s těňju 3: Poslednij raund
2008 Cholodnoje solnce
2007 Otryv
Sluha Jeho Veličenstva
2006 Svoloči
2003 Trio
2000 Puberta

TV seriály

2019 I eto vsjo Robert (TV seriál)
Otčajannyje (TV seriál)
2018 Vozmezdije (TV seriál)
Ňaňka (TV seriál)
2015 Ljubovnaja set (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Vsjo snačala (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Licom k licu (S05E03)
2010 Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Osoboje položenije (S01E02)
Dozor (S01E01)
2008 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Tragedija (S03E13)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Russkije amazonki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky