foto

Gleb Podgorodinskij

  • nar. 3.4.1972 (48 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zerkala
2011 Domov
1999 Mama

TV seriály

2019 Dyldy (TV seriál)
Černov (TV seriál)
2018 Topor (TV seriál)
2017 Naljot (TV seriál)
Spjaščije (TV seriál)
2016 Gorod (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Siňaja roza (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Firma (S09E01)
2014 Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Založnica (S03E29)
Ťomnyje pjatna (S03E26)
2013 Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Prizrak v krivom zerkale (TV seriál)
2012 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2011 Igra (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Granatovyj braslet (S01E13)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Tajna imeni (E04)
2003 Taxistka (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Těň Saljeri (S01E13)

Divadelní záznam

2016 Selo Stěpančikovo i jego obitatěli (divadelní záznam)
2009 Děti solnca (divadelní záznam)
2006 Mnimyj bolnoj (divadelní záznam)
2005 Svaďba, svaďba, svaďba (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky