foto

Jerzy Kryszak

  • nar. 24.4.1950 (70 let)
    Kalisz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jak uratować mamę
1994 Falešný hráč
1990 Havet stiger
Historia niemoralna
1989 Żelazną ręką
1988 Nowy Jork, czwarta rano
Sonata marymoncka
1986 List gonczy
1985 Cesty pana Kaňky
Cien juz niedaleko
Wkrótce nadejdą bracia
1984 Thais
1982 Dolina Issy
Limuzyna Daimler-Benz
Mezczyzna niepotrzebny!
Slaná růže
1981 Wielka majówka
1980 Przed odlotem
1979 Klucznik (TV film)
Provinční herci
Próba ognia i wody
1978 Mrtví vrhají stíny
Předtanečník
1977 Dagny

TV seriály

2014 Jak szaleć to szaleć! (TV seriál)
2009 Synowie (TV seriál)
Skarb! (S02E12)
Pusykat (S02E11)
Wykradziona tajemnica (S02E10)
další epizody (25)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2000 Sukces (TV seriál)
1991 Joseph Conrad (TV seriál)
Marie Curie, une femme honorable (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
1989 Kanclerz (TV seriál)
1988 Crimen (TV seriál)
1986 Tulipan (TV seriál)
1984 Popielec (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Upadek (E09)
Wesele (E08)
Spisek (E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky