foto

Yael Grobglas

  • nar. 31.5.1984 (35 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Yael je herečka izraelského pôvodu, ktorá sa narodila v Paríži, vo Francúzsku. Debutovala v horore Rabies, za čo si získala uznanie izraelského publika a účinkovala vo viacerých izraelských šou. V americkom seriáli Reign stvárnila šľachtičnú a v komediálnom seriáli Jane the Virgin získala dvojúlohu českých dvojičiek Petry a Anežky. Za tieto postavy bola nominovaná na Zlatý glóbus. Grobglas vyštudovala Yoram Loewenstein Performing Arts Studio v Tel Avive.

anicca

Herecká filmografie

Filmy

2018 An Interview with God
2015 Jeruzalem
2013 Selection, The (TV film)
2010 Vzteklina

TV seriály

2019 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter One-Hundred (S05E19)
Chapter Ninety-Nine (S05E18)
Chapter Ninety-Eight (S05E17)
další epizody (19)
2018 Supergirl (TV seriál)
Fort Rozz (S03E11)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Eighty-One (S04E17)
Chapter Eighty (S04E16)
Chapter Seventy-Nine (S04E15)
další epizody (10)
2017 Supergirl (TV seriál)
Triggers (S03E02)
Girl of Steel (S03E01)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seventy-One (S04E07)
Chapter Seventy (S04E06)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
další epizody (20)
2016 Šílená bejvalka (TV seriál)
When Will Josh and His Friend Leave Me Alone? (S02E04)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Fifty-One (S03E07)
Chapter Fifty (S03E06)
Chapter Forty-Nine (S03E05)
další epizody (21)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
další epizody (21)
2014 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
další epizody (9)
Království (TV seriál)
Bez východiska (S01E18)
Příšery (S01E16)
Temnota (S01E15)
další epizody (4)
2013 Království (TV seriál)
Ponechán vzadu (S01E07)
Vyvolený (S01E06)
Blížící se nebezpečí (S01E05)
2011 Sabri Maranan (TV seriál)
2007 Ha-E (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky