foto

Anders Nylander

  • nar. 1965
    Örebro, Örebro län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Lyrro
2016 Kráčej se mnou
2014 Uprchlík na malinové loďce
2011 Šimon a duby
2010 Kommissarie Späck
Tisíckrát silnější
2007 Wallander: Pyramiden
2006 Fallet G
Svalan, katten, rosen, döden
Tusenbröder - Återkomsten
2005 Carambole
Loranga, Masarin & Dartanjang
2004 Trable na druhou
2003 Zamilovaný kněz
2002 Suxxess
2001 Bekännelsen (TV film)
Hans och hennes
1999 Vägen ut

TV seriály

2018 Dirigenten (TV seriál)
Vyyhti purkautuu (E07)
Menneisyyden vangit (E03)
2017 Farang (TV seriál)
Del 4 (E04)
Del 3 (E03)
Del 2 (E02)
další epizody (4)
Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (4)
2016 Tjockare än vatten (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
2011 Bibliotekstjuven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2009 Guds tre flickor (TV seriál)
2007 Ett gott parti (TV seriál)
2005 Kvalster (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Medicinmannen (TV seriál)
2002 Falkenswärdin mööpelit (TV seriál)
Uusin siivin (S03E06)
2001 Falkenswärdin mööpelit (TV seriál)
Independence Day (S03E04)
Vanhat "kaverukset" (S03E03)
Kännyn käyttöä (S02E10)
další epizody (7)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
Falkenswärdin mööpelit (TV seriál)
Pisteidenvartijat (S01E09)
Tasankotapaaminen (S01E08)
1998 Aspiranterna (TV seriál)
Pistvakt - en vintersaga (TV seriál)
S:t Mikael (TV seriál)
1997 Pappas flicka (TV seriál)
1995 Radioskugga (TV seriál)

Dokumentární

2017 Superswede

Scenáristická filmografie

TV seriály

2004 Headhunters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky