foto

Valerij Děgťar

  • nar. 21.10.1955 (64 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zachránit Leningrad
2015 Batalon
2013 Sněguročka
2012 Koma (TV film)
2011 Otstavnik 3 (TV film)
2001 Dikarka
1996 Ruské impérium: Začátek 2.
1980 Moy papa - idealist
1979 Babiččin vnuk
1978 Objasněnije v ljubvi

TV seriály

2020 Chorošij čelovek (TV seriál)
2015 Inspektor Kuper (TV seriál)
Klad (S02E03)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
2013 Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Soldat buduščego (S02E02)
PPS (TV seriál)
Zolotyje ruki (S02E17)
Etot gorod budět naš (S02E08)
Narušitěl (S02E01)
2012 Mať-i-mačecha (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Karatěl (S07E02)
2011 PPS (TV seriál)
Saljut (S01E19)
Sobstvennosť (S01E18)
Dětskij sad (S01E17)
další epizody (5)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Skaněr (S02E17)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Išči děňgi (S01E02)
2003 Čužoje lico (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Ja umer včera (S02E02)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky