foto

Bobby Cooper

  • nar. 16.7.1954 (65 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Alpha Dog
2003 Seznam dnů (TV film)
2000 Příběh jedné noci
1997 Jak ta je úžasná
1996 Hvězdy na zemi
1995 Křižovatka smrti

TV seriály

2004 Second Time Around (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Dej pokoj, Mary Poppinsová (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace